top of page

FRAKT & RETUR

FRAKT

Fastpris på 79,- for frakt innen Norge.

GRATIS frakt på bestillinger over 1000,- 

Leveringstiden er på 3 - 5 virkedager etter registrert innbetaling. Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner.

 

Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse. I noen tilfeller, f.eks. hvis postkassen er full, så må du hente pakken på postkontor. Da vil du få henteseddel i postkassen. Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. Mylamb lammeskinnsprodukter er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke. Posten returner etter sitt system uavhentede pakker etter 14 dager. Vi kan  sende varene på nytt, men kunde belastes da for frakt. Om produktene ikke hentes og sendes rett i retur til oss, og kunde angrer kjøpet, vil vi refundere innbetalt beløp fratrukket frakt og returfrakt.

Frakt innen Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ta kontakt med oss for levering utenfor Norge.

RETUR & BYTTE

Når du kjøper varer på internett har du som kunde 14 dager angrerett som gjelder fra det tidspunktet du har mottatt vare du har bestilt.

 

Når du bruker angreretten din:
Du må informere oss at du angrer. Beskjeden skal sendes via e-post til post@mylamb.no I e-posten må navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer samt hvilke produkt(er) returen gjelder for stå tydelig og klart.
Du bør returnere produktene til oss umiddelbart og innen angreretten går ut (lagstiftad 14 dager).
Du er ansvarlig for returfrakt, levering og tilstand på produktene ved retur, produktene bør derfor sendes godt pakket inn og i originalemballasje. De må være i samme stand som da de ble sendt fra oss, dvs. at de ikke er brukt, skadet, vasket og at de fortsatt har merkelapp på.
På refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke en sum som tilsvarer verdifallet sammenlignet med den opprinnelige verdien til produktet for brukt eller skadet produkt. Frakt refunderes ikke.

 

Angreretten gjelder ikke for:​

  • Skreddersydd produkt som er spesialtilpasset for deg eller som har tydelig personlig preg etter dine ønsker.

For mer om angrerettloven, se her.

Du finner skjema for angrerett her.

 

SALGSVARER: Kan byttes, men ingen retur.

bottom of page