top of page

PROSESSEN

DESIGN

Mylamb produkter er designet i Norge. Vårt hovedfokus er at produktene skal være både komfortable, varme og moderne. Vi har våre populære design som går igjen sesong etter sesong, samtidig som vi alltid kommer med nye design basert på nye moter og tilbakemeldinger fra våre kunder. Selv om det er innsiden som teller, og som holder deg varm, så designer vi med tanke på å slå flere fluer i en smekk - holde varmen - ha det komfortabelt - se fantastisk ut.

About Our Leather

UTVALG

Mylamb har et stort utvalg av produkter. Hvert år kommer det nye design og produkter inn i vårt sortiment. Vi beholder våre bestselgere, samtidig som vi følger med på motefronten og lager nye produkter hver sesong. Hos Mylamb kan du finne produkter for alle i familien, og til venner og bekjente. 

KVALITET OG PRODUKSJON

Mylamb produkter er laget av mykt og behagelig lammeskinn eller saueskinn av beste kvalitet. Vi er veldig involvert i produksjonen av produktene våre, fra innkjøp av det beste skinnet, til design, produksjon og kvalitetskontroll. Vi tenker miljø, og produserer produkter som kan brukes i mange år og som ikke ødelegger naturen når man kaster disse.

Skinnverksted
bottom of page